TELUS International Bulgaria 153 прегледа

Следване

TELUS International Bulgaria е публикувала 8 обяви за работа

0 Отзиви

Оценете компанията (все още няма отзиви)

  Баланс Личен живот/Работа
  Заплащане и придобивки
  Мениджмънт
  Работна среда и фирмена култура
  https://www.jobmonster.bg/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=41292

  TELUS International Bulgaria

  (0)

  За компанията

  За TELUS International  Bulgaria 

  С екип от над 3000 души в София и Пловдив, TELUS International Europe е най-големият работодател в Business Process Outsourcing (BPO) сектора в България. Общият брой на служителите на глобално ниво e почти 50 000.

  Компанията предлага на служителите си, разположени в три офиса в София и Пловдив, едни от най-модерните и комфортни работни пространства у нас, както и над 40 допълнителни социални придобивки като собствен фитнес, йога, групови тренировки, психолог, масажи, Multisport карти, транспортни карти и други. Това са само част от нещата, които ни правят „компанията на щастливите хора“.

  Обединява ни и философията „да даваме там, където живеем“. Затова всяка година, по време на TELUS Ден на подкрепа, оставяме настрана ежедневните си задължения, дарявайки времето и труда си в подкрепа на тези, които имат нужда.

  Безплатна немска езикова академия 

  TELUS International Europe e една от първите компании в България, които предлагат напълно безплатна академия за изучаване на немски език. В рамките на 4 седмици, желаещите да подобрят езиковите си умения, могат да се възползват от безплатно обучение, по време на което получават атрактивно възнаграждение. При успешно завършване ги очакват постоянна работа и трудов договор.

  Безплатна Глобална Езикова Академия 

  Всички служители на компанията могат да научат нов език, като се регистрират в Глобалната езикова академия на TELUS International. Всички желаещи могат да започнат да изучават или да подобрят езиковите си умения избирайки от седем различни езика: английски, немски, френски, италиански, испански, португалски и мандарин, безплатно. Академията е достъпна за всички служители, включително от вкъщи и от всяко мобилно устройство.

  Свържете се с нас

  Единственото място за среща на всички работодатели и служители в реално време, което дава възможност за бърз контакт с правилните кандидати!

  Свържете се с нас

  JobMonster
  info@jobmonster.bg
  +359 889 364 557
  www.jobmonster.bg