За нас

JobMonster.bg е единственото място за среща на всички работодатели и служители в реално време, което дава възможност за бърз контакт с правилните кандидати.

ЗЛАТНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАБОТОДАТЕЛИ

Платформата спестява значителни средства, усилия  и време на работодателите  в намиране на правилните служители, тъй като на няколко клика разстояние могат да избират сред множество кандидатури и да отправят атрактивни оферти за работа. Единственото, което трябва да направят работодателите е да се регистрират и да изберат правилния пакет за тях сред предоставените – БЕЗПЛАТЕН, СТАНДАРТЕН, ПРЕПОРЪЧАН, ПРЕМИУМ в зависимост от нуждите си. С избора на всеки от тях, работодателите могат да използват различните функционалности и възможности на сайта.

Фирмите могат да избират по зададени критерии различни профили, вместо да публикуват обяви в различни сайтове и социални мрежи, след което да чакат няколко седмици, за да достигнат правилните кандидати и започнат интервюта с потенциалните кандидати. Същевременно платформата дава богат набор от инструменти на компаниите, с които могат да се презентират по най-добрия начин включително снимки, видео обяви и видео визитка. Най-добрите компании са тези, които си могат да привлекат за своята кауза най-обещаващите канидати.

ЗЛАТНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КАНДИДАТИ

Не искате да кандидатствате по всички обяви, които излизат всеки ден и да актуализирате постоянно автобиографията си според позицията, за която кандидатствате. Вие сте ценни и желаете да бъдете открити като диамант сред хиляди други, защото сте единствени и неповторими.

Чрез JobMonster.bg можете да публикувате и актуализирате профила си с различни средства, включително и чрез видео визитка. Никога не е било по-лесно да бъдете откривани от работодателите, както сега чрез възможностите на JobMonster.bg

Единственото място за среща на всички работодатели и служители в реално време, което дава възможност за бърз контакт с правилните кандидати!

Свържете се с нас

JobMonster
info@jobmonster.bg
+359 889 364 557
www.jobmonster.bg